Peter Palmér

– ”Peter är lugnet personifierad. Kunnig, förtroendeingivande, grymt pedagogisk och fantastisk duktig på att skapa förståelse”

www.peterpalmer.se

Helkropp armarna i kors

Peter är den lösningsorienterade strategen och ambulanssjuksköterskan med förmåga att tänka både stort och smått. Med sin mångåriga erfarenhet från blåljusvärldens alla nivåer och av politiskt styrda organisationer kan han hitta perspektiv på scenarion som för många är omöjliga att se. Peter är en uppskattad föreläsare och utbildare och har sedan 2000 arbetat med utbildning inom olika områden.

Peter finns på Twitter och LinkedIn; Peter Palmér @nrdpreparedness

Peter leder grupper och är utbildad inom Incident management i uteliv. Han är utbildad fjäll- och vildmarksledare och har femton års erfarenhet av akutsjukvård och som ambulanssjuksköterska.

Peter har arbetat inom strategisk ambulansledning och har en brinnande passion för att vägleda äventyrare i naturen på ett tryggt och säkert sätt. Han har ett stort intresse för lätt packning, överlevnadsmedicin och säkerhet.

Läs mer om de utbildningar Peter har med sig på www.peterpalmer.se

Camilla Palmér

– ”Camilla sprider energi, glädje och entusiasm var hon än kommer! Hon är sådan man vill ha runt sig. Hon gör väldigt tunga ämnen roliga!”

www.camillapalmer.se

Aha

Camilla har sedan 2003 arbetat med att inspirera människor i sin träning och i sin syn på sig själva som löpledare, spinningsinstruktör, gruppträningsledare och gyminstruktör. Hon har en tävlingsbakgrund som innefattar en brokig skara av idrotter, allt från orientering, skytte, innebandy och volleyboll till basket, dykning, schack (!) och löpning.

För att se vilka utbildningar Camilla har bakom sig, besök www.camillapalmer.se

Camilla är den kreative analytikern som snabbt skapar sig överblick över komplexa scenarion. Hon arbetar strukturerat och organiserat och är van projektledare för såväl regionala som lokala projekt. Camilla trivs som allra bäst i situationer där det ställs höga krav på förmåga att snabbt orientera sig och på att kunna prestera under tidspress. Med Camilla i närheten ges inte bara högkvalitativa resultat, utan även mängder av inspiration, nytänk och engagemang som smittar av sig.

Hon är utbildad civilingenjör inom riskhantering. Camilla har i nio år arbetat med strategisk säkerhet och riskhantering inom räddningstjänsten och kommun.

Camilla finns på Twitter och LinkedIn: Camilla Palmér @NPreparedness