Carolinne Dahlerus

-”Otroligt inspirerande och värdefullt att få ta del av så mycket erfarenhet och kunskap i välförpackat format. Lägg där till Camilla och Peters genuina engagemang och personliga generositet. Resultatet blir en enastående utbildning! Alla som ännu inte gått Certifierad Trailledarutbildning har något att se fram emot. Tack!”

Maria Lavestedt Segeblad

-”Väldigt bra utbildning som gett mig massor av viktiga verktyg för att utveckla mig själv och min verksamhet! Magiska föreläsare! Förtroendeingivande och pedagogiska! Härlig gemenskap och utvecklande diskussioner”

Eleonor Dalhäll

Art of Running

-”Det märks på alla sätt att det är en yrkesutbildning! Professionella ledare och en grym vecka!”

Tobias Josefsson

-”Jag hade nog inte trott mig själv om jag hade berättat om min utveckling denna vecka, innan vi startade kursen.

Att det går att ta sig så långt på en vecka tyder på att materialet är grymt och att ledarna är ännu bättre.”

Amanda Mannervik

-”Mycket genomarbetad och genomtänkt utbildning utan att för den skull tappa i entusiasm. Mycket heltäckande utan att bli rörigt. Instruktörerna var på topp i energi hela tiden – imponerande! Överlag är jag mycket imponerad och inspirerad, precis så här vill jag jobba. Ni har lyckats få med så många pedagogiska poänger och lyckas förmedla väldigt mycket kompetens och erfarenhet komprimerat.”

Thomas Didriksson

-”Områdena täcker in de mesta som en outdoorledare kan behöva veta. Verkligen grym utbildningsmetodik med olika inlärningsfaser!”

Josefin Forsell

-”Jag har lärt mig så mycket! Utbildningen var så mycket bredare än vad jag först fick intryck av. Jag har lärt mig massor om mig själv! Det har också varit spännande att se hur vårt arbete tillsamman i gruppen (och med ledarnas ledarskap såklart) fått oss som enskilda individer att växa. Fantastiskt roligt.
En väl genomtänkt bred utbildning som ger en stödet och verktygen för att bli en bra outdoorledare. Färdigheter som en kan ha nytta av i många sammanhang även utanför outdoor-världen. Bra innehåll, väl packeterat och proffsigt presenterat. Fem certifierad-trailledare-loggor av fem”

Anders Nordström

Art of running

-”Världsklass!”

Johnny Hällneby

Pace on Earth

-”Att vårt svenska friluftsliv nu berikas av Certifierade Trailledare kommer att innebära en enorm kvalitetshöjning vad gäller säkerheten på organiserade och ledarledda friluftsarrangemang i Sverige.

Camilla och Peter Palmér ledsagar oss med stor kunskap och ett brinnande engagemang genom ett antal komplexa scenarion. Målande exempel blandas med regelverk och de teoretiska delarna blir begripliga genom handfasta praktiska övningsmoment. Fokus ligger på hur man genom rätt kunskap och förberedelse kan minimera riskerna och därigenom maximera upplevelsen.

Kanske den viktigaste utbildningen jag gått någonsin.”

Henrik Alvstråle

Alvseal Event and Outdoor Management

-”Jag kommer alltid att minnas vecka 31 år 2016 som starten på mitt nya liv. Länge har tankarna funnits på att lämna kontoret och sitta fastspikad vid min stol. Med hjälp av utbildningen till Certifierad Trailledare vågade jag ta klivet. Utbildningen avhandlade allt från sjukvård till planering av event, ledarskap och riskhantering. Stort och smått. Praktik varvat med teori. Precis som det ska vara. Fantastiska utbildare med stöd av pedagogiskt kursmaterial gjorde att min framtid som outdoor-entreprenör fick en riktigt bra förutsättning att lyckas. Väldigt inspirerande kurskamrater som jag kommer hålla kontakt med. Dessutom som grädde på moset – dagen efter utbildningen fick jag mitt första uppdrag som Trailledare!

Tack till Nordic Preparedness – Camilla och Peter – för att ni har hjälpt mig våga ta klivet!”

Eva Bengtsson

-”Nu har jag verkligen förstått värdet av systematiskt säkerhetsarbete! Detta tar ni upp från grunden och bygger kunskapen successvt.

QAP är ett fantastiskt bra verktyg då jag planerar mina aktivieter!

Ett otroligt gediget innehåll! Otroligt kunniga, inspirerande och kompetenta utbildare! Ni kan verkligen detta och ni kan förmedla det på ett mycket bra sätt!”

Anne Brolén

-”Säkra, kunniga och pedagogiska utbildare som får oss att lyssna intresserat och hålla engagemanget uppe trots kunskapsintensiv dagar! Det har varit toppen! Viktigt, angeläget och professionellt presenterat!”